Margot Delaet

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Margot Delaet

Podiumkansen en ondersteuning ontbreken voor beloftevolle bands in Leuven. Organisatoren botsen op dezelfde drempel. 'Een clusterfuck aan gedeelde verantwoordelijkheid', vindt Dishwash.

Geruchten over een verkrachtingsbende op het Ladeuzeplein worden voorlopig noch weerlegd, noch bevestigd door de politie: 'Het is niet iets dat we kunnen ondersteunen met concrete aangiftes.'

In zijn nieuwste boek 'De kunst van het ongelukkig zijn' vertelt psychiater Dirk De Wachter ons dat ongelukkig zijn normaal is. 'Vanzelfsprekend, maar de mensen horen het graag van een professor.'

Literatuur, expo, feest, muziek, theater, dans en film: een gevarieerde portie cultuur op je bord de komende twee weken.

Met een voorsprong die ze gedurende de hele 24 urenloop konden aanhouden, winnen de sportkotters met 1078 rondjes de 24 urenloop 2019. Behalve VRG-Crimen vestigt iedereen een persoonlijk record.

De 24 urenloop gaat weer van start. Op deze blog vindt u gedurende de hele 24 urenloop live verslag van het reilen en zeilen van de lopers alsook het hele randgebeuren.

Een 24 urenloop zonder eetstandjes is als een café zonder bier. We legden de eetstandjes voor jullie op de rooster.

De 24 urenloop gaat weer van start. Op deze blog vindt u gedurende de hele 24 urenloop live verslag van het reilen en zeilen van de lopers alsook het hele randgebeuren.

De rolletjesvaliezen maken na een veel te korte zomer weer elke zondag hun blijde intrede in Leuven. Hoog tijd voor een nieuwe CulTip dus. Deze week op maat van uw studentenbudget: alles gratis!

Zes grootmachten verdelen Leuven onder elkaar. Net zoals wereldleiders hebben zij hun charmes en gebreken. Wij zetten ze op een rijtje met het oog op de student.

Profiteer van het feit dat je studentenvereniging de meeste cursussen nog niet gedrukt heeft en de powerpoints nog niet op Toledo staan om de komende twee weken extra veel cultuur op te snuiven.

Met RE-START trapte STUK hun seizoen af met een uitgebreid en gevarieerd programma. Zij die er waren kwamen ogen tekort, de afwezigen krijgen bij deze een bloemlezing.

Loesia Tryssesoone en Jolien Vandoorne trokken naar Senegal. In Dakar liepen ze stage binnen de pediatrie en gynaecologie. Aangedaan door de slechte gezondheidszorg, startten ze een nieuw project.

Elke twee weken schijnen we licht op het favoriete gedicht van een bekende figuur. Ditmaal klopten we aan bij Assita Kanko, Belgische politica, schrijfster en vrouwenrechtenactiviste.