Mathilde Dams

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Mathilde Dams

Zo heel af en toe durft een beir zich ook eens opstellen als een gewillig saapjen. Een gesprek met Wim Helsen over afscheid, absurditeit en boeken.

In 2012 gooide Femme de la rue het onderwerp ‘seksueel grensoverschrijdend gedrag’ in het publieke debat. De afgelopen maanden is #metoo continu in het nieuws. Maar hoe moet het nu verder?

Ook dit jaar streek de Bloedserieusweek neer in Leuven, ditmaal zowel in het Gymnasium op de Tervuursevest als op het Ladeuzeplein in het centrum van Leuven.

In 'Dubbel geboekt' vertellen twee prominente figuren over de boeken die hun leven hebben gekleurd. Ditmaal het kroonkoppel van de Vlaamse televisiewereld: Jonas Geirnaert en Julie Mahieu.

De Veto-redactie ging op culinaire strooptocht en maakt u wegwijs in het doolhof van croques, chocomelk en Bicky burgers.

Bloed, zweet, tranen en vooral veel passie. Dat is de 24 urenloop in een notendop. Flikt VTK het weer, of moeten de ingenieurs het afleggen tegen de sportmannen van Apolloon?

Zo’n tweehonderd kinderen volgden zaterdag les in Arenberg. De campus werd wakker geschud en veranderde in een plaats waar kleur en creativiteit zegevierden en gedreven studenten les volgden.