Shari Dedier

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Shari Dedier

The faculty student association of the Institute of Philosophy sighs with relief and draws its lessons from a turbulent year. Its structure changes in order to engage more international students.

De faculteitskring van het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte haalt opgelucht adem en trekt lessen uit een bewogen jaar. Haar structuur wijzigt om meer internationale studenten te betrekken.

Na de sluiting van de Key West vorig jaar zijn de uitgaansmogelijkheden voor Leuvense holebi’s beperkt. Wel biedt café Rocco een ontmoetingsplaats aan holebi's en transgenders in al hun diversiteit.

Cijfers van onderzoeksbureau ECOOM duiden op een alarmerend probleem met de mentale gezondheid van doctorandi in Vlaanderen. Vicerector Van Audenhove betwist dat en wijst op een grote tevredenheid.

Vele twintigers blijken rond of kort na het afstuderen door een heuse identiteitscrisis te gaan - een zogenaamde ‘quarterlifecrisis’.

Voor de toevallige passant ziet het voormalige Instituut voor Bacteriologie er eerder doods uit. Achter de gevel schuilt echter het BAC Atelier, een broedplaats voor artistieke ontwikkeling.

Het behoeft geen extra uitleg dat ons leven in toenemende mate op het internet plaatsvindt. Het doet nieuwe vragen oprijzen: wat gebeurt er met ons digitale dubbelleven wanneer ons leven ophoudt?