Anne-Leen Declercq

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Anne-Leen Declercq

Nog meer dan andere jaren verdienen Belgische muzikanten onze aandacht. Midden in de 'Week van de Belgische muziek' vertelt Veto over enkele favorieten.

Nu de zomerse Anderhalvemetersessies afgelopen zijn, bereidt de Leuvense cultuursector zich voor op het najaar. Aan zekerheid ontbreekt het, aan voorzorgen en enthousiasme niet.

Op nieuwsredacties krijgt beeld vaak een bijrolletje toegeworpen. Een fout uitgangspunt vinden Anne-Leen en Oriane, die dan maar hun pen vastnamen.

De series vliegen er ongetwijfeld door nu we massaal in ons kot blijven. Netflix al helemaal uitgekeken? De Veto-redactie schiet te hulp met extra inspiratie.

De juiste soundtrack kan alledaagsheid episch doen klinken, of helpt je om een leven in afzondering draaglijk te maken. Deze albums loodsen de Vetoredacteurs door coronatijden.

Lectrr was elf toen hij een wekelijkse strip had in vijf West-Vlaamse kranten. Vandaag zet hij de wereld op zijn kop met cartoons die alles en iedereen door de mangel halen.

De 24 urenloop gaat weer van start. Op deze blog vindt u gedurende de hele 24 urenloop live verslag van het reilen en zeilen van de lopers alsook het hele randgebeuren.

Tarantino's nieuwste langspeler is een film die het publiek traditiegetrouw verdeelt. Onze recensent behoorde dan weer tot het kamp dat laaiend enthousiast was over Once Upon a time ... In Hollywood.

Pas op, daar gromt iets: kan het een nieuwe Belgische band zijn?

Na Breaking Barriers was het maandag opnieuw tijd voor harde gitaren. De jongens van SONS gaven het beste van zichzelf, en onze recensent zag dat het goed was.