Elena Amore

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Elena Amore

Tot een paar jaar geleden maakte Sofie zich regelmatig schuldig aan grensoverschrijdend gedrag. Vandaag komt ze ervoor uit en erkent ze haar fouten, wat elke dader volgens haar moet doen.

De stad Leuven voert in de loop van 2022 twee nieuwe maatregelen in tegen seksueel geweld. Het gaat om de opening van een Zorgcentrum na Seksueel Geweld en de aanstelling van zedeninspecteurs.

AFT organiseert de zevende editie van het Women in Tech Gala. Het evenement zet vrouwen in het STEM-domein in de kijker om zo bij te dragen tot de diversifiëring van de techwereld.

Diversiteit in Hollywood blijft een hevig en aanhoudend debat. De representatie van beperkingen heeft recentelijk opnieuw stof doen opwaaien: er is nog veel ruimte voor verbetering.

Kunst hoeft niet monumentaal te zijn om iets te vertellen. 'Kleine kunst' herbergt woordkunst in zijn fijnste vorm, om in te verzinken, te overpeinzen en van te genieten.

Geen lesvrije week en een kortere blok: het zou genoeg zijn voor de doorsnee student om een rel te starten. Dat is nochtans de realiteit voor studenten van het tweetalige traject Rechten in Brussel.