Ella Meyvisch

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Ella Meyvisch

Dit seizoen zal CampusToneel, het huisgezelschap van de KU Leuven, nieuwsgierigen vermaken met drie nieuwe producties. Bij 'Lang zullen ze hangen' namen we een kijkje achter de schermen.

Voor internationale studenten lijkt Nederland een paradijselijk oord te zijn. Dat resulteert in noodkreten, want de druk op de capaciteit van de universiteiten begint ongeremd op te lopen.

Op 17 november gaat 'followfollow', een dansproductie van fABULEUS, in première. Het stuk is een creatieve uiteenzetting van wat het fenomeen 'volgen' betekent in al zijn facetten.

Nachtplan, een collectief dat stem geeft aan de Leuvense nacht, biedt hun visie op het nachtleven van de toekomst. Met plannen voor een nieuwe nachtclub in Leuven.

Anna Van Hecke is slechts drieëntwintig wanneer ze kiest voor een buitengewone levenswandel, waarin God iedere dag centraal komt te staan. Intussen is ze zeven maanden ingetreden.

Vijftien kunstenaars kregen de kans om hun creaties tentoon te stellen op de buitenkoer van STELPLAATS. Een kleine, gezellige expositie die jongeren op een speciale manier aan het woord laat.

Campus Leuven wacht nog steeds op de examenroosters, terwijl studenten van campussen buiten Leuven die al enkele weken geleden kregen. De hogere complexiteitsgraad zorgt voor meer werk.

De coronacrisis valt zwaar bij veel studenten. Dat is ook te merken aan de stijging van de vraag naar psychologische ondersteuning.

De nieuwe app van de UHasselt komt niet zonder tegenkanting. De 'simplistische tool' doet discussies heropleven over de verschillende vormen van studiekeuzeadvies.