Jannes Badts

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Jannes Badts

De Trump-administratie heeft vijftien studenten gearresteerd en zal meer dan 1100 werkvergunningen van studenten intrekken. 'Ze maken internationale studenten tot zondebok van de economische ellende.'

Opnieuw sleepten prestigieuze universiteiten als Oxford, Stanford en Yale dit jaar Nobelprijzen in de wacht. Toch was er een tijd waarin ze ook in Leuven een telefoontje konden verwachten.

Na de beruchte veiligheidswet voor Hongkong komt er een rapport van Duitse rectoren. Maar een krachtige veroordeling van de beperkingen inzake academische vrijheid blijft uit.

In een lezing aan de faculteit Sociale Wetenschappen nam Bart Somers het op voor lokale besturen. Na een sterk pleidooi, ging hij in een gesprek met Veto verder in op zijn visie voor Vlaanderen.

Op woensdag 16 oktober vond 'Tijd-à-tijd' plaats, het openingsoptreden van improvisatietheater Preparee. Dat stond garant voor een hilarische avond, al misten we nét dat ietsje meer.

Voor de eerste keer organiseerde de KU Leuven dit jaar tijdens de startersdagen een evenement in het stadspark. Desondanks wordt het concept door diverse studentenkringen lauw ontvangen.