Ruben Algoet

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Ruben Algoet

Tussen een collectie van Belgische soortenrijkdom verrijkt BiTe het aanbod aan natuuractiviteiten voor de Leuvense student en de praktijkervaring van het biologisch curriculum.

Roerend waren ze het niet met elkaar eens, maar onze recensenten konden allebei wel toegeven dat Suspiria (helaas) wat teleurstelde.

Zelfs na Interstellar en The Martian krijgen we er geen genoeg van: ruimtefilms blijven komen, en het lijkt alsof ze steeds beter worden.

Paradise Now is een must-see performance-drieluik, met adembenemend acteer- en danswerk. Een gepaster stuk dat het klimaat van de eenentwintigste eeuw kan vastleggen, vind je nergens.

Hoe verhoudt wat u op incognito-modus allemaal op het web uitspookt, of wat u in de boekjes uit de doos onder uw bed leest, zich met de ervaringen van uw medestudent? We zochten het uit.

Met This Rare Earth - Stories From Below laat ARTEFACT de kunstwereld los op wat er onder onze aardkorst allemaal te ontginnen valt. De kracht van deze tentoonstelling zit in het onverwachte.

We brachten deze week een artikel over de mentale gezondheid van doctorandi. Eén op de drie loopt risico op een ernstig mentaal probleem. Hier leest u hun getuigenissen.

Even zeer als de voorbije jaren stelt het Arenbergorkest allesbehalve teleur. Met een mengeling tussen klassiek en modern, breken in de Pieter de Somer-aula de vier elementen los.

De wereld rondom u is een vijandelijke wildernis waar het enkel mis kan gaan. U bent maar een nietige student, alles is toch zo moeilijk.

Op 22 november hield Museum M de deuren langer open met de jaarlijkse museumnacht. Bezoekers werden uitgenodigd voor workshops, optredens en rondleidingen in het thema van kunstbeleving.

Fractured Memory heeft zijn naam niet gestolen. In een samenspel van film en theater springt Ogutu Muraya tussen allerlei verhaalfragmenten in verband met de relatie tussen kolonist en gekoloniseerde.