Viktor Flamand

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Viktor Flamand

Met 'Angst en Gein' brengt Historia horrorklassiekers in een hedendaags, studentikoos jasje. Een knappe prestatie, al konden de dialogen hier en daar wat korter.

Exposure lijkt vandaag het ultieme lokmiddel voor beginnende kunstenaars. Er heerst echter een veralgemeend idee dat het als eerlijke vergoeding kan dienen om een kunstproduct te verkrijgen.

Vanaf volgend academiejaar biedt een nieuw Vlaams beurzenprogramma kansen voor Vlaanderens sterkste academici, voordien tegengehouden door het prijskaartje.

The Queen's English klinkt steeds luider in het wetenschappelijk onderzoek. Onze zuiderburen daarentegen moeten een toontje lager zingen op de ladder van wetenschappelijke productiviteit.

Annelies Verbeke volgt Saskia De Coster op als writer-in-residence van de KU Leuven. Verbeke zal samen met studenten werken rond kortverhalen, theater en artificiële intelligentie.

Van Jazz naar Britse beeldhouwkunst tot Weense wals, een recept voor de gezelligste Leuvense avonden. Geniet.

Diversiteit in Hollywood blijft een hevig en aanhoudend debat. De representatie van beperkingen heeft recentelijk opnieuw stof doen opwaaien: er is nog veel ruimte voor verbetering.