Jens Wynants

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Jens Wynants

NFK biedt met ‘Het Dorp’ een blik op de gemeentepolitiek in al haar charme, pietluttigheid en kleinburgerlijke intrige.

Historia bijt de spits af in deze editie van het IFTf met een gedurfde bewerking van Christopher Nolans 'Memento'. Hun versie is een koortsachtige tocht door een verloren geheugen.

Het KADOC stalt haar archieven uit en wekt daarbij een vergeten deel van de westerse geschiedenis tot leven. Een integrerende wandeling door de gangen van het onderzoekscentrum.

Dorian Gray vindt eeuwige jeugd in een portret dat zijn ouderdom en schijnbaar ook zijn zonden wegneemt. Maar dat betekent niet dat hij zelf zijn zonden kan vergeten.

Cara ende Elegasten vertalen met De Kamer Tommy Wiseau’s legendarisch slechte cultfilm naar het theater. Een avond vol heerlijk onnavolgbare plotwendingen en hilarische performances.

Historia pakt met ‘Kwijt’ het fenomeen stalking in al haar sociale en persoonlijke dimensies aan. Een doordachte voorstelling die de ruimere maatschappelijke relevantie niet schuwt.

Bloed, zweet, tranen en vooral veel passie. Dat is de 24 urenloop in een notendop. Verlengt Apolloon zijn abonnement op de eerste plaats, of toch maar VTK? Of een derde hond? Volg het hier!

Kobe Reygel is een student burgerlijk ingenieur aan de KU Leuven. Opvallender is zijn hobby: vlaggendanser. Niet ‘vlaggenzwaaier’, drukt hij ons op het hart.

Hsi-Sheng Yin staat in Leuven bekend omwille van zijn uitbundig staren op feestjes. Zijn aanwezigheid geldt als het hoogste kwaliteitslabel, maar wie is deze gretige, doch unieke feestganger?