Els Cole

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Els Cole

Nooit meer eenzaam met een huisdier op kot. Nu nog de kotbaas trotseren… En, wat doet dat eigenlijk met zo’n dier?

God(delijk)? Met een rating tussen ‘zeer goed’ en ‘subliem’ kan dit adembenemende debuut van de Britse regisseur Francis Lee gerust één van de pareltjes van het Holebi Filmfestival genoemd worden.

Naar aanleiding van de alomtegenwoordige #MeToo’s en #IHave’s sprak Veto met het meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag, belichaamd door pedagoge-antropologe Heidi Mertens.

De reeks 'In de marge’ belicht minder zichtbare vormen van vrijwilligerswerk. Deze laatste editie focust op studenten die zich inzetten voor vluchtelingen in ons land.

Gaat het om de transcendente ervaring die je gisteren had op de Oude Markt? Of dat halve mirakel dat zich voltrok bij het openen van je IER? Elke student gelooft wel in iets hogers daarboven.

In deze reeks horen we studenten uit die zich inzetten voor minder zichtbare vormen van vrijwilligerswerk. Deze editie: een blik achter de schermen bij twee residenties met omkadering.

Je kotsleutel, fietslichtjes, een portie spaghetti van mama… Zo veel te regelen! Jij ook even de kluts kwijt? Hier een overzicht van alle studentenvoorzieningen.