Hannah Debyser

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Hannah Debyser

Raymond van het Groenewoud verkondigt dit jaar precies veertig jaar dat meisjes ‘t allermooist op aard zijn. Dat wordt gevierd met een concertreeks en een nieuwe plaat.

Vorige week stelde dichter Tijl Nuyts aan de KULAK zijn debuutbundel 'Anagrammen van een blote keizer' voor. 'Maar soms voel ik dat ik beter niets zou zeggen, omdat ik dan dingen kapotmaak.'

'De Rozenoorlog', de nieuwe musicalproductie van Judas TheaterProducties hield afgelopen weekend halt in de Leuvense Schouwburg.

In ‘Heimat 2’ doen vier theatermakers het relaas van hun spirituele reis naar het Noorden. Onderweg vragen ze zich af van wat we hier op aarde precies afscheid zullen moeten nemen.

In het kader van een Europese tournee streek Trixie Whitley neer in Het Depot. Hoewel Whitley nooit echt teleurstelt, waren een maagvirus en oude songs in een nieuw jasje kleine spelbrekers.

De liefde voor het gedicht hebben ze gemeen, al kiest de een voor leespoëzie buiten de spotlights en kruipt de ander liefst het podium op. Dichters Charles Ducal en Lotte Dodion met elkaar in gesprek.