Hanne Van Espen

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Hanne Van Espen

Als afsluiter van deze editie brachten ook LBK en Bios hun stuk op de planken. Het werd een bij momenten bijzonder grappige, ietwat warrige, moderne versie van Shakespeares Midzomernachtsdroom.

Het zelfgeschreven 'Maegdenbloed dat spreit zoo breed', naar het middeleeuwse 'Heer Halewijn zong een liedekijn', gaat voor een mix van moord en humor. Panem et circenses voor de Leuvense student.

Historia bijt ook dit jaar de spits af van het Interfacultair Theaterfestival. "De Lijst Tim" haalt alles uit de kast, maar weet toch niet te overtuigen.

Fotografe Lieve Blancquaert bracht in Birth Day en Wedding Day wereldwijd geboortes en huwelijken in beeld. Een gesprek over vrouwenrechten, tradities en een remedie tegen de angst.

Bij de studenten Russisch is Irkoetsk een populaire uitwisselingsbestemming. De stad ligt in Siberië, dicht bij de grens met Mongolië. Twee studenten Slavistiek getuigen.

Na vorige edities over onder andere India, China en Brazilië staat het tweejaarlijkse cultuurfestival Europalia nog tot eind januari in het teken van Turkije.

Op Erasmus is het als buitenlandse student niet altijd even makkelijk om de lokale studentenbevolking te leren kennen. Het blijkt moeilijk om een buitenlandse student in de vriendengroep te krijgen.