Noah Fuhrmann

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Noah Fuhrmann

Wat maken we er met z’n allen een potje van. We stoken in een rotvaart alles op wat fossiel is en niet in een museum ligt.

De eerste lichting geneeskundestudenten van het zesjarige curriculum heeft een loodzware examenperiode achter de rug. Gelukkig kwam de faculteit deels aan hun klachten tegemoet.

Door de hervorming van de opleiding geneeskunde zijn er dit semester bijna dubbel zoveel stages nodig. De basisstages zijn 100% in orde. Over de specialisaties bestaat veel meer onzekerheid.

Wat als vreedzaam protest niets uithaalt? Drie terroristen, een professor en haar student gaan op zoek naar het antwoord in razend spannend theater.

De Limburgse componist en pianist Jan Swerts verstilde de Schouwburg met de muziek van zijn persoonlijke rouw- en verwerkingsproces. Een langzaam en intiem decrescendo.

Informatie over de evaluatie en opvolging van het onderwijs aan de KU Leuven wordt beschikbaar gesteld voor al wie deel uitmaakt van de universiteit. Naar buiten toe is dat een stuk gelimiteerder.

Minder lesuren, een kortere examenperiode… Met OASE wil de faculteit Wetenschappen haar voortrekkersrol als onderwijsinnovator binnen de KU Leuven onderstrepen. Tijd voor een evaluatie.

Studentenvertegenwoordiging zorgt ervoor dat de student een stem krijgt daar waar de beslissingen worden genomen. Veto gidst je door het landschap van de studentenorganisaties aan de KU Leuven.