Tim Van Roey

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Tim Van Roey

Dat Rik Torfs zichzelf graag wil opvolgen als rector, is al gekend. Voorlopig meldde zich nog geen tegenkandidaat. Dreigt de rectorverkiezingen een formaliteit te worden?

In het donker rondrijden zonder fietsverlichting kan levensgevaarlijk zijn. Daarom voert de Leuvense politie scherpe controles.

In de week van 21 november trok de bakfiets van Love Leuven door de Leuvense straten om gratis duurzame soep uit te delen. Hoe kwam dit initiatief tot stand en hoe duurzaam is de Alma-soep nu echt?

Ter plaatse verzinnen hoe je het publiek zal inpakken en op gevatte opmerkingen moet trakteren: daar was het hem om te doen op de Vlaamse Improcup van Preparee.

Woensdagavond vond de negende editie van het Groot Dictee der Leuvense Studenten plaats. Het was er eentje om van te smullen.

Deze week: Gratis de krant lezen!

Op woensdag 16 november vindt het Groot Dictee der Leuvense studenten plaats. De presentatie wordt verzorgd door het opkomende mediatalent Aster Nzeyimana. Maar wie is de man achter de microfoon?

Studenten moeten meer zeggenschap krijgen in de gang van zaken bij de restaurants van Alma. Daarvoor richt de Leuvense Overkoepelende Organisatie een klankbordgroep op.

De herindeling van het academiejaar is een kwestie die jaarlijks weer op tafel komt te liggen. Hieronder een kort overzicht van enkele voorstellen.

In de SoundCheck licht Veto maandelijks toe waarom je twee kersverse albums al dan niet aan je gehoor mag blootstellen. Deze maand ondergaan de Belgische bands Het Zesde Metaal en SCHNTZL de test.

KU Leuven breidt haar wifinetwerk grondig uit. Het doel is om tegen eind 2017 alle drukbezochte plekken van wifi te voorzien.

Deze week: Geniet van een jaar lang koffie voor slechts 5 euro.