voorbeschouwing> Uw culturele agenda voor de komende twee weken

CulTip: 28 maart - 10 april

Het lentezonnetje schijnt volop en ook de paasvakantie staat voor de deur. Het ideale moment om gezellig met vrienden in het park te zitten of nog eens een cultureel stapje in de wereld te zetten.

Gepubliceerd

INUIT: Dull Boy Johnny + Cloudy-Oh - Noir Coffeebar
Dinsdag 29 maart, 19u30

We horen je al denken: wat, een optreden in een koffiebar? Ja hoor, en wat voor één. Hoewel Noir Coffeebar op zich al heel gezellig is, doet het muzikale talent van de avond daar nog een schepje bovenop. Cloudy-Oh pakt uit met escapistische space-pop terwijl Dull Boy Johnny zijn muziek zelf beschrijft als ideaal voor late night table dancing. Smeer dus alvast je dansbenen maar in!

Gratis inkom.

Mount Murals - Romerohuis
29, 30, 31 maart, 13u30-17u

Voor dit leuke participatieproject van de KU Leuven zullen alle artistieke zielen zich geroepen voelen. Concreet zal het Romerohuis een nieuwe en kleurrijke look krijgen, met oog op diversiteit. Iedereen, maar dan ook écht iedereen, is welkom om te komen schilderen. Vergeet je zeker niet in te schrijven en wie weet is jouw schilderwerk binnenkort te bewonderen in centrum Leuven.

Gratis, met inschrijving.

Open Studio's Bac Art Lab - Bac Art Lab
Woensdag 30 maart, 16u-23u

Al gehoord van het Bac Art Lab, de kunstenwerkplaats van de KU Leuven? Op 30 maart stelt het haar deuren open en kan je er het artistieke talent van de zestien verschillende residenten gaan ontdekken. Laat je verrassen door poëzie, dans, fotografie en alle andere uithoeken van kunst. Als kunstliefhebber is dit een niet te missen kans!

Gratis inkom.

Hunkerig - 30CC/Wagehuys
Vrijdag 1 april, 20u & Zaterdag 2 april, 15u en 20u

Als toneelliefhebber verlang je misschien naar nog eens een goed avondje toneel. We beloven je dat dit stuk niet zal teleurstellen. Hunkerig is een moderne bewerking van de klassieker Drie zusters van Anton Tsjechov en wordt nu gebracht door De Dijlezonen. Ze vertellen het verhaal van drie jonge vrouwen die na hun verhuis naar het platteland hunkeren naar de stad, liefde en zo veel meer. Eentje om van je theaterbucketlist te schrappen.

Prijs: €9 euro, adk €10. Met reservatie.

Depot Café presents Bonzo - Depot
Donderdag 7 april, 20u

Ook deze maand is er weer lokaal talent te ontdekken tijdens het Depot Café. Deze keer is het aan Bonzo, een band bestaande uit vier jonge Leuvenaars. Bonzo zal pronken met Modest Life Advice, hun gloednieuwe album. Hoewel het niet over effectief levensadvies gaat, bezorgt hun muziek je ongetwijfeld wel een mental boost.

Gratis inkom.

Camping Flamingo - HAL 5
Zondag 10 april, 12u-18u

In tegenstelling tot wat de naam je doet vermoeden, zal je hier geen dieren kunnen spotten. Wat je er zeker wel zal vinden, zijn zelfgemaakte pareltjes van producten, etenswaren, lokaal talent en vooral veel gezelligheid. Dus baan je weg naar Hal 5 en beleef er een leuke namiddag met lokale producten en een lekker drankje. Een goede reden om op zondag al naar Leuven af te zakken als je het ons vraagt. Oh ja, je hoeft ook niet in het roze te gaan!

Gratis inkom.

Powered by Labrador CMS