artikel> Online onderhond: ZimoNitrome

Het is woensdag, mijn jongens

Hoewel onze kernredactie nog niemand van generatie 2000 heeft, zijn we wel helemaal mee met de nieuwste memes. Misschien staan we zelfs voor op de gemiddelde internaut. *ironische dab*

Gepubliceerd

Zij die Vine gevolgd hebben toen het nog leefde, hebben ongetwijfeld al gehoord van 'Jimmy Here', met zijn ondertussen legendarische uitspraak dat het woensdag is. We moeten toegeven, ondergetekende moet zich wekelijks inhouden om zijn omgeving niet luidkeels mee te delen welke dag van de week het is. Een meer dan degelijke meme an sich. Maar het internet zou het internet niet zijn als ze daar - zoals de oude Romeinen al deden - geen aemulatio trachtten van te maken.

De internaut die daar evenwel het beste in slaagt, luistert naar de naam ZimoNitrome. Deze jongeman heeft er zich afgelopen jaar toe verbonden om elke week een remix te maken van bovenstaande vine, om daarbij ook nog eens een volledig geanimeerde visuele parel bij te verzinnen. Met padden in de hoofdrol. Het internet, quoi?

Funhaus-fans zullen deze vaardige youtuber al zien passeren hebben tijdens Hard-nettin'. Minder gelukkige zielen kunnen hem hieronder ontdekken. Wie vreest te veel studeertijd te verliezen met deze dank meme, kunnen we geruststellen. Een aflevering duurt tussen de 8 en 40 seconden; de compilatie klokt af op 22m31. Geen excuses meer om niet te kijken dus.

Powered by Labrador CMS