CULTIP VETO'S SELECTIE

Je culturele kalender van 13 tot 26 maart

Het tweede semester is reeds goed in gang gezet. Om er extra leuke maanden van te maken, vind je hier een nieuwe lading culturele activiteiten in je favoriete studentenstad!

Gepubliceerd Laatst geüpdatet

KnuffelKaffee - Hal 5
Maandag 13 maart, van 19u tot 22u


Altijd al een huisdier willen hebben, maar je ouders zijn geen voorstander? Kom dan eens kijken bij het KnuffelKaffee. Hier komen baasjes met hun huisdieren samen en gaan ze op zoek naar een 'plusbaasje' dat regelmatig mee voor hun huisdier wil zorgen.


Gratis

Inschrijving verplicht

Lovesafely's Cosy Corner - Stelplaats
Vrijdag 17 maart, vanaf 16u


Stelplaats opent op 17 maart de deuren voor een gezellig evenement, waarbij zowel jong als oud welkom zijn om iets te komen drinken en eten op hun binnenplein. De opbrengsten van het evenement gaan integraal naar het project Liefde is Geen Excuus van vzw Lovesafely, dat toxische relaties meer bespreekbaar wil maken onder jongeren.


Gratis

Nacht (+ brunch) met So-Fi, Boudewijn Ericx en Ben Kamal - Stelplaats
Zondag 19 maart, van 11u30 tot 23u


Wie maar niet genoeg kan krijgen van Stelplaats kan op zondag terugkeren voor een heerlijke brunch, gevolgd door swingende beats. Drie graag geziene artiesten vullen hier de namiddag en avond op met hun muziek.


Prijs: pre-sale €10, doorsale €7 (voor 15u) of €13 (na 15u)
met brunch €30 (te koop tot 16/03)

Boterhammen in de foyer - 30CC/Schouwburg
Dinsdag 14 en maandag 20 maart, van 12u tot 14u

Altijd al eens de binnenkant van de Stadsschouwburg willen zien of zin om origineel te lunchen? Dan is dit hét evenement voor jou. 30CC en MijnLeuven nodigen iedereen uit om samen te lunchen in de foyer van de schouwburg met livemuziek en dj-sets op de achtergrond. Geen zin in droge boterhammen? Bestel dan een kommetje soep aan de bar voor slechts €3!

Gratis

Leuven Jazz: Lakecia Benjamin & Ben LaMar Gay - 30CC/Schouwburg
Zaterdag 18 maart, om 20u


De stad Leuven organiseert voor de tiende keer hun grote jazz evenement. Tien dagen lang kan je genieten van heerlijke muziek die via optredens, huiskamerconcerten, theater en films tot bij jou wordt gebracht. Trek op 18 maart naar de schouwburg voor de niet te missen muziek van headliners Lakecia Benjamin en Ben LaMar Gay! Zin in nog meer jazz? Kijk dan zeker eens op de website.


Prijs: voorverkoop €20 (rang 1), €18 (rang 2)

kassa €23 (rang 1), €21 (rang 2)

€2 korting met cultuurkaart

Onze Natuur, De Film - Cinema ZED
Zondag 26 maart, om 13u30


Cinema ZED biedt je de unieke kans om de Vlaamse succesfilm Onze Natuur, De Film nog voor een allerlaatste keer op groot doek te bekijken in Leuven. Dat klinkt als de perfecte invulling voor een rustige zondagnamiddag.


Prijs: €9

€8 met cultuurkaart

Powered by Labrador CMS