CULTIP VETO'S SELECTIE

Je culturele kalender van 14 tot 27 november

Het eerste semester is over de helft, dus de eerste cursussen worden opengeslagen. Er is dus dringend nood aan een lading excuses om die cursussen toch nog wat aan de kant te schuiven. Een overzicht!

Gepubliceerd Laatst geüpdatet

Close - Cinema ZED
Tot en met dinsdag 29 november


Er is dezer dagen geen ontkomen aan de nieuwste film van Lukas Dhont. Met de ene nominatie na de andere werd de film, die over een vriendschap tussen twee jongens gaat, sinds kort losgelaten op het publiek. Rep je naar Cinema ZED en laat je overvallen door het prachtige verhaal.


Prijs: 9,5 euro

8 euro met ZED-Studentenkaart, 7 euro met cultuurkaart

Beton - 30CC/Wagehuys
Woensdag 16, donderdag 17 november, 20u Vrijdag 18 november, 13u30 of 20u


Waar liggen de blauwdrukken van onze maatschappij en van onze wereld? Is er überhaupt een plan? Beton vereenvoudigt deze (levens)vragen tot het microniveau van bouwers, brekers, aannemers, metsers, architecten, elektriciens en stukadoors. Deze voorstelling is zuinig qua tekst, maar kwistig qua humor, absurditeit en sterke beelden.


Prijs: 10 euro
9 euro als -26-jarige, 8 euro met cultuurkaart

Vijand Van Het Volk - 30CC/Schouwburg
Vrijdag 18 november, 20u


Dit repertoirestuk dateert uit 1882, maar een actueler stuk vind je moeilijk. Toneelhuis en Olympique Dramatique brengen samen een wrange komedie over klokkenluiders, milieuschandalen en de intriges achter politieke besluitvorming. Gebukt onder deze conflicten, bereikt de strijd tussen twee broers ook nog eens een climax. En dat allemaal in één komedie!


Prijs: 12 euro, 9,60 euro met cultuurkaart

Kids With Buns + Roufaida - Het Depot
Maandag 21 november, 20u


Heb je de Indie-microbe helemaal te pakken gekregen na The Haunted Youth bij TakeOff UUR KULTUUR? De winnaars van de Nieuwe Lichting 2021 knallen hun klanken door de boxen van Het Depot. Naar het schijnt zijn ze live net dat tikkeltje meer, ideaal om je maandagavond op te fleuren.


Prijs: 18 euro, 15 euro met cultuurkaart

WK Voetbal 2022 op groot scherm: België - Canada - Het Depot
Woensdag 23 november, vanaf 19u


Het Depot streamt alle wedstrijden van de gouden generatie op groot scherm tijdens de WK-campagne van de Rode Duivels in Qatar. Beginnen doen ze met de eerste wedstrijd tegen Canada. Supporters op post!


Prijs (incl. 2 drankbonnen): 6 euro

Acoustic Desert Night - 30CC/Schouwburg
Donderdag 24 november, 20u


30CC haalt Bombino, een Nigeriaanse singer-songwriter, naar Leuven. De woestijnblues en het virtuoze gitaarwerk doen de Sahara van een droge, hete vlakte in een oase veranderen. Haast je voor de laatste tickets!


Prijs: 20 euro

18 euro als -26-jarige, 16 euro met cultuurkaart

Powered by Labrador CMS