CULTIP VETO'S SELECTIE

Je culturele kalender van 15 mei tot 30 juni

Voordat we van onze zomerse vrijheid kunnen genieten, staan er nog een lange blok en examenperiode voor de deur. Om je daar doorheen te loodsen zijn hier enkele ontspannende culturele evenementen!

Gepubliceerd

Nacht met Vân Anh, Keyser, Neil Brookes (live), Hervez – Stelplaats
Woensdag 17 mei, vanaf 23u


Stelplaats opent de deuren voor de laatste Nacht van dit seizoen en trekt alles uit de kast. Drie graag geziene artiesten vullen er de nacht op met hun muziek. Het belooft een onversneden techno-avond te worden.

Prijs: pre-sale €10, doorsale €7 (voor 12u) of €13 (na 12u)

Seventy-three, portraits of women - OPEK
Van zaterdag 20 mei tot zaterdag 10 juni


Elk vrouwengezicht is een wereld op zichzelf. Dat wil kunstenares Marianne De Roo op doek in de verf zetten. Zij schilderde 73 vrouwen van 14 nationaliteiten en toont deze werken in één expositie. Kom even tot rust en ontdek de prachtige vrouwenportretten van Marianne De Roo tijdens een welverdiende studiepauze!

Gratis

Sneak Preview - Cinema ZED
Dinsdag 23 mei, 20u


Zin in een avond vol verrassingen? Dan kun je op dinsdag 23 mei bij Cinema ZED terecht. Die avond staat er weer een zorgvuldig uitgekozen verrassingsfilm op het programma waarvan enkel het genre bekend is: fictie.

Prijs: €11

ZED-studentenkaart €9, cultuurkaart €8

Halleluja - 30CC/Schouwburg
Zaterdag 3 juni, 20u


Laat je meevoeren naar een post-apocalyptische wereld vol vreugde en feest. Het jubelfeest neemt je mee op een muzikale reis door verschillende culturele stijlen. Laat je angsten los en vier de vrijheid van alles kwijt te zijn. Een feestelijke en unieke culturele mengvorm met zowel muziek als theater.

Prijs: €16 (rang 1), €14 (rang 2), €11 (rang 3)

20% korting met je cultuurkaart, 10% korting voor mensen jonger dan 26 jaar

Sunday Night Live - De Libertad
Zondag 4, zondag 11 en zondag 18 juni


Laat je in juni onderdompelen in de beste liveoptredens bij Libertad. Op drie opeenvolgende zondagen brengen ze de meest energieke, opzwepende garagerock, versies van klassiekers en een flinke dosis punk en garagecore. En het beste van alles: het is helemaal gratis!

Gratis

Artefact 2023: The Ecstatic Being. Between Knowing & Understanding - STUK
Van donderdag 8 tot zondag 25 juni


STUK gaat eindelijk terug open op 8 juni met de start van het Artefact festival. Ontdek de geheimen van het menselijk bewustzijn en verken nieuwe manieren van denken en begrijpen. Verbreed je culturele horizon met de diverse ervaringen die Artefact te bieden heeft, van livemuziek tot inspirerende films en fascinerende tentoonstellingen. Wil je na een van je culturele ervaringen bij Artefact nog een drankje nuttigen? Dan kun je vanaf 8 juni ook weer terecht in het fameuze STUKcafé.

Prijs: de exposities zijn gratis

Andere activiteiten kosten tussen de €16 en €14, of €12 en €10 met een cultuurkaart

Powered by Labrador CMS