Een nieuw jasje

Editoriaal

03 oktober 2017
Editoriaal
Auteur(s): Tom Dinneweth
Even schrikken misschien, voor wie de papieren Veto vastneemt. De vertrouwde krant van weleer heeft plaats gemaakt voor een nieuwe, meer compacte magazinevorm.

Voortaan verschijnt de papieren editie van Veto niet langer wekelijks, maar elke twee weken. Noem het gerust een gewaagde keuze, het is er een waarbij we niet over één nacht ijs zijn gegaan.

Week in, week uit merkten we namelijk dat stevige pakketten van de krant onaangeroerd bleven liggen. Dat, op zich, is geen drama: steeds meer van jullie kozen ervoor om artikels te lezen via deze site. Het is een tendens die ook bij andere kranten en media te zien is. Desondanks ligt de papieren versie van Veto ons nauw aan het hart - het is de culminatie van veel hard werk, en een mooie beloning voor de prachtige crew die zich elke week opnieuw inzet voor dit studentenblad.

We kiezen voor een meer kwalitatieve uitgave met ruimte voor bredere artikels die ook een week na het verschijnen nog relevant zijn. Een uitgave waarin de foto’s en cartoons beter dan ooit tot hun recht komen. Maar bovenal - een uitgave die doet wat Veto het beste doet: studentennieuws brengen met bezieling en passie.

Van dit magazine willen we met andere woorden een pronkstuk maken. Pronken doen we echter ook meer dan ooit online. Want onze nieuwswaarde, die blijft. Heet van de naald, op je laptop of in je broekzak. Nieuws over KU Leuven, de stad of studentenpolitiek: via mail, facebook en twitter blijf je steeds op de hoogte.

Maar laat deze uitgave vooral eentje zijn om van te genieten. Wij zijn er alvast heel trots op, en ook onze mama vindt het ‘echt supermooi’. Hopelijk weet het nieuwe jasje van Veto ook jullie te overtuigen.

Gerelateerde Artikels

Rubens in 2019

25 november 2019
Editoriaal

30 000 euro aan Sisyphusarbeid

10 november 2019
Editoriaal

Eenoog koning

13 oktober 2019
Editoriaal

Meer luis!

29 september 2019
Editoriaal

Driemaal is scheepsrecht

20 mei 2019
Editoriaal

Stura's stilte

06 mei 2019
Editoriaal