Anna Strauwen

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Anna Strauwen

Het aantal inschrijvingen in verpleegkunde en geneeskunde steeg afgelopen jaar met 4,5%. Maakte de pandemie dat jongeren de keuze voor een zorgstudie in een ander licht zagen?

'Ieder van ons komt met slachtoffers van mensenhandel in contact, we weten het alleen niet’, meent Klaus Vanhoutte, directeur van het Antwerps centrum voor slachtoffers van mensenhandel, Payoke.

Eén op vijf Leuvense studenten ondervond tijdens de eerste lockdown een stevige impact op het mentaal welzijn. De KU Leuven heeft de hulpmogelijkheden uitgebreid.

Knellende werkschoenen, een werkgever met cupido-allures, een zaakvoerder die een overschrijving fotoshopt. Studentenarbeid gaat niet altijd over rozen.

Een marketingcampagne van om en bij de 15 000 euro rond overlast en alcoholmisbruik. Met slogans als 'Beyoncé scoort met haar billen, niet met haar promille' zijn er vragen over de impact.

Na een verlengd weekend van zetelhangen en marshmallows roosteren aan het kampvuur, is het weer tijd om de cultuurtoerist uit te hangen. Dat doe je de volgende twee weken het beste gewoon in Leuven.