Feline Ketels

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Feline Ketels

Medica speelt een vervlaamste versie van 'One flew over the cuckoo’s nest' met bijna enkel vrouwelijke personages. Goede actrices vonden ze alvast genoeg.

Met het stuk 'Dido & Aeneas' engageerden VRG en Ekonomika zich om op elk vlak uit te blinken. Een puik spektakel was het gevolg, want als je met zoveel pijlen schiet, maken enkele missers niet uit.

Op zomerse dagen doet zich in de Tiensestraat een bekend fenomeen voor: ter hoogte van 't Galetje staat een lange rij ijsjeslustigen aan te schuiven. Viviane is samen met haar man al 15 jaar eigenaar.

Hoewel nog steeds een maatschappelijk taboe, is sexting populair bij jongeren. Experts pleiten er dan ook voor om het uitwisselen van naaktselfies of seksberichten uit het verdomhoekje te halen.

“Wraakporno wordt in de media vaak nogal eng gedefinieerd,” vindt Eva Lievens, professor Rechten aan de Universiteit Gent.

Naaktfoto's van jezelf zijn iets erg intiems, maar dankzij sociale media kunnen ze in verkeerde handen vallen. Het overkwam Nele en Sofie. “Ik ben bang dat die foto’s weer opduiken.”

Op kot gaan, dat betekent je eigen potje koken, je kamer zelf proper houden en baas zijn over je eigen portefeuille. Wassen en strijken blijkt voor veel studenten toch nog een brug te ver.

De monoloog “Socrates”, waarin auteur Stefaan Van Brabandt en acteur Bruno Vanden Broecke de Griekse filosoof een dik uur lang ten tonele voeren, boeit en onderhoudt, maar daagt niet uit.

Cityshapes in Museum M is anders dan andere fotowedstrijden. Deelnemende foto’s moesten worden ingestuurd via Instagram. De opmars van de smartphone laat de fotografie niet onberoerd.