Hannah Van Canegem

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Hannah Van Canegem

Met haar bakfiets en een stapel boeken raasde ze tot voor kort nog door de straten van Leuven. Maartje Swillen, gewoonlijk te vinden achter de toonbank in Boekarest, blikt terug op de vorige lockdown.

Flashy is het misschien niet, maar wees maar zeker dat deze man gelooft dat de jeugd veel te winnen heeft met een stem op de CD&V. 'Ik denk dat veel jongeren die polarisering gewoon beu zijn.'

De pandemie zorgt voor obstakels binnen het liefdes- en seksleven van studenten. Uit een enquête blijkt dat het niet makkelijk is, single of in een relatie. Gevoelens van eenzaamheid steken de kop op.

De nood aan knusse filmzalen, creatieve gezelligheid en wandelingen om warm van te krijgen neemt opnieuw toe. Enkele evenementen om deze verlangens in te lossen.

Niets ontstaat uit niets. Daarom gaat Veto met De Mosterdpot op zoek naar de inspiratiebronnen van artiesten uit allerhande kunstdomeinen. Waar haalt 'slam poet' Seckou Ouologuem de mosterd?

Zij wil sociale verantwoordelijkheid van studenten tegenover de maatschappij waarin ze onderwezen worden. Door corona wordt duidelijk dat studenten op uitwisseling die niet hebben en huiswaarts keren.