Victor Van Driessche

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Victor Van Driessche

Bij de opening van het academiejaar maakte rector Luc Sels van wetenschappelijke integriteit een van zijn belangrijkste strijdpunten. Een jaar later blijven er echter nog heel wat vragen over.

Amaya Eva Coppens (23) zit al een maand gevangen in Nicaragua. Met een nieuwe poging om haar vrij te krijgen stelt Amnesty International de mensenrechtensituatie in het land aan de kaak.

Het Israelisch-Palestijns conflict viert dit jaar de trieste 50ste verjaardag van de bezetting. My Land, Your Land? De lezingenreeks sluit volgende week af met een groot debat.

Het nieuwe Green Office van de KU Leuven werd ondergebracht in het Zwartzustersklooster. Een gebouw dat het tegenovergestelde van duurzaamheid kan worden genoemd.

Een veel te grote werklast bemoeilijkt momenteel de zorgcoördinatie aan de KU Leuven voor studenten met een functiebeperking. Daardoor is er geen ruimte voor de broodnodige individuele begeleiding.

De KU Leuven werkt in het kader van Horizon2020 aan het LAW-TRAIN project. Omstreden, al denkt de KU Leuven er anders over: ‘We gaan ons niet terugtrekken uit een goedgekeurd project.'