artikel> Kanshebbers achtergrond inlogpagina bekend

Stemming kunstachtergrond geopend

Een professionele jury heeft negen kunstwerken geselecteerd die kans maken de nieuwe inlogpagina van Associatie KU Leuven te kleuren. Personeel en studenten kunnen hun stem uitbrengen.

Gepubliceerd

Begin februari schreef Associatie KU Leuven een wedstrijd uit voor de achtergrond van de digitale toegangspoort. Kunstwerken werden ingezonden, de inzendperiode verstreek en de professionele jury heeft zijn oordeel geveld.

De jury heeft negen werken geselecteerd. Die zijn, samen met een achterliggend verhaal, te bekijken op de site van Art4campus. Tot 2 mei 23u59 kunnen alle personeelsleden en studenten stemmen op hun favoriet. Meermaals stemmen kan, maar enkel de laatste stem wordt in rekening genomen.

Prijzen

Het kunstwerk met de meeste stemmen zal vanaf 13 september 2021 voor een jaar de centrale inlogpagina van Associatie KU Leuven kleuren. De winnaar krijgt ook een waardebon van €150 voor kunstmateriaal. De vijf runner-ups worden verwerkt in achtergronden van MS Teams-vergaderingen en winnen elk een museumpas.

Powered by Labrador CMS