artikel> Wie wint de 24 urenloop 2019?

LIVEBLOG 24 urenloop: Finale

De 24 urenloop gaat weer van start. Op deze blog vindt u gedurende de hele 24 urenloop live verslag van het reilen en zeilen van de lopers alsook het hele randgebeuren.

Waar het echt om draait: eten

Een 24 urenloop zonder eetstandjes is als een café zonder bier. We legden de eetstandjes voor jullie op de rooster

20u00 't Is gedaan

Editie 2019-2020 zit erop. Goe gegaan!

19u59 Een laatste update

Sinds de vorige update is er niets meer significant gebeurd. Officieus lijkt het dat Apolloon de trofee in de lucht zal steken.

19u52 Het record is binnen

Apolloon heeft de kaap van 1074 rondjes overschreden. Nog acht minuten en dan hebben we het officiële cijfer voor het nieuwe record.

19u50 Record op komst

Apolloon heeft 1072 rondjes en is zeker van een nieuw record. Ze laten VTK vrijwel zeker achter zich hiermee. LBK en Ekonomika blijven even ver van elkaar.

Atmosphere is met een inhaalbeweging bezig en staat minder dan een rondje achter op Wina. Psycho lijkt hun inhaalbeweging te verzilveren en loopt nog meer uit op VRG-Crimen. Farma lijkt de voorsprong van Runner's High teruggebracht te hebben. Het blijft spannend tot het einde.

19u45 Update over het weer

Het regent niet en er is ook geen zon.

19u41 Tussenstand

Apolloon blijft anderhalf toertje op voorsprong. Ze zitten nu aan 1062, het record zal hoogstwaarschijnlijk overschreden worden.

LBK blijft anderhalf rondje voor op Ekonomika, Industria ligt vier rondjes voor op Medica en is zowat zeker van de vijfde plaats.

Atmosphere en Lerkeveld zijn weer teruggezakt tot hun achterstand om 19u op Wina.

Psycho heeft VRG-Crimen ondertussen ingehaald en Runner's High blijft op voorsprong liggen tegenover Farmaceutica.

19u39 Bicky burgers = op

PANIEK. De bicky burgers blijken op te zijn! Politika verkocht er omstreeks 1500, Wina 2634. Lekker gesmuld! Goe gaan doe ge zo!

19u35 Drank = op

LOKO sloot zonet de kassa's omdat de drankvoorraad ten einde loopt. Goe gaan doe ge zo!

19u30 Record hangt in de lucht

Apolloon lijkt op een record af te stevenen. Aan een gemiddelde snelheid van anderhalve minuut per rondje is het mogelijk om het record van 1074 rondjes te verbreken. Vol spanning afwachten tot de laatste minuut.

19u26 Industria breekt haar record

Industria heeft net haar record gebroken. Traditioneel gezien loopt de preses het rondje dat het record verbreekt, dat was 953 rondjes. Met een mooie tijd van 1.25 onthaalden de ingenieurs hun preses op gejuich. Proficiat!

19u23 De afstand aan de top blijft hetzelfde

VTK en Apolloon blijven even ver van elkaar weg. Ekonomika lijkt een inhaalmanoeuvre op LBK te maken, ze liggen slechts een half rondje achter. Industria blijft ook uitlopen op Medica, met nu 3 rondjes meer en een persoonlijk record aantal rondjes.

Sinds de vorige update blijven Lerkeveld en Atmosphere even ver weg van Wina, respectievelijk twee en een rondje. Psycho blijft in de nek hijgen van VRG en Runner's High lijkt zeker van een overwinning op Farmaceutica.

19u18 Het meisje is weg

De stokloze meid heeft de uitgang gevonden.

19u16 Een stokloze meid

Er loopt een stokloos meisje op de piste en ze loopt in de weg. Hopelijk wordt ze er snel af gehaald.

19u15 Een tweede tussenstand

Apolloon een VTK blijven anderhalf rondje van elkaar. Hetzelfde geldt voor LBK en Ekonomika. Industria lijkt alsmaar meer uit te lopen op Medica, met ondertussen meer dan twee rondjes meer.

In de lagere rankings zijn zowel Atmosphere als Lerkeveld in aan het halen op Wina. VRG-Crimen en Psycho blijven nek aan nek, en Runner's High blijft tenslotte verder uitlopen op Farmaceutica.

19u08 Een eerste tussenstand

Onze tellers op de piste stellen vast dat er voorlopig geen opvallende verschillen waar te nemen vallen. De strijd om de verschillende plaatsen blijft immer spannend.

19u00 24urenloop.be staat stil

Het laatste uur van de wedstrijd wordt traditioneel niet tentoon gesteld op de website van Ulyssis. Gelukkig zijn wij er nog en turven we om de stand bij te houden. Officiële tellingen van Veto komen u tegemoet!

19u00 Sacoor

VRG-Crimen haalt het zware geschut boven: Europees kampioen 4x400m-estafette Jonathan Sacoor is op het terrein gespot! Sacoor bijt zich voorlopig nog stuk op de toptijd van Van Brenteghem: 1.08 was zijn tijd.

18u54 Het laatste uurtje

Het laatste uurtje gaat van start. De renners voelen de spanning al.

18u43 15 000 rondjes

De kaap van 15 000 rondjes is overschreden. Als we meer kennis hadden van de geschiedenis van de 24 urenloop konden we misschien spreken van een record, maar jammer genoeg is daar niet genoeg data voor.

18u35 To break or not to break the record?

Als Apolloon het record van 1074 rondjes nog wil breken, zullen ze gemiddeld sneller moeten lopen dan 1:25 per rondje. Het lijkt erop dat het op het nippertje zal zijn.

18u24 Runner's High op weg naar een mirakel

De redactie had de hoop voor Letteren en filosoofjes al opgegeven. Toch werken ze aan hun terugkeer. Ze zitten nu in dezelfde ronde als hun directe concurrenten: gaat Farma eraan voor de moeite?

18u22 Pornomensen bij Ulyssis?!

18u20 Burgies pakken de duizend

Ook VTK rond nu de kaap van de duizend. Halen ze Apolloon nog in?

18u18 Apolloon loopt er duizend

Apolloon heeft de kaap van duizend rondjes gerond. Breken ze het record van vorig jaar: 1073 rondjes? VTK Volgt in hun kielzog op weg naar de duizend.

18u15 Drie honden strijden om één been

Bij de strijd om de twaalfde plaats staat het allemaal op een zakdoek. Also: Psycho ging zonet over VRG-Crimen in die strijd!

18u11 Run For Specials zet de teller op 450

Onze vrienden van Run for Specials naderen de kaap van de 500. Wat een topprestatie! Allen daarheen om hen bij te staan in de laatste twee uur van de 24 urenloop.

18u00 Nieuwe Liveblog van de finale

3, 2, 1,... Go!

Powered by Labrador CMS