Yarne Puts

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Yarne Puts

Wie geregeld platenwinkels bezoekt, maakte beslist al eens mee dat de gezochte plaat niet beschikbaar was. De vraag naar de LP is hoog, het aanbod hinkt achterop.

De KU Leuven is het grootste proefdierencentrum van de Benelux. Zij is ook de enige in België die nog experimenten doet op apen. Verschillende partijen staan lijnrecht tegenover elkaar.

Academiejaar 2021-2022 zal in het VK mogelijk moeilijk verlopen door vakbondsacties. De UCU plant acties tegen besparingen op lonen en pensioenen van het universiteitspersoneel.

Geschiedenis in een theatraal jasje: Clara Cleymans, Michaël Pas en Prince K. Appiah schitteren in 'Vrede, Liefde en Vrijheid' over dromen van een betere wereld na de Eerste Wereldoorlog.

Nu er stilaan meer en meer evenementen plaatshebben, zijn we dit academiejaar weer helemaal terug met een tweewekelijkse CulTip. Laat je culturele honger stillen met dit overzicht.

Meer vertrouwen in de leider leidt tot minder veilig gedrag. Dat blijkt uit het proefschrift van Katharina Schopf dat specifiek luchtverkeersleiding onder de loep neemt.

Blackboard Collaborate, een tool van de KU Leuven voor online lessen, staat docenten toe chatgesprekken tussen studenten mee te lezen. Dat doet nadenken over privacy.