satire> KU Leugen

Horoscoop 4 oktober tot 17 oktober

Je toekomst staat in de sterren geschreven. En dankzij KU Leugen ook in Veto.

Gepubliceerd

Ram (21/03 – 20/04)
Mensen hebben je in de gaten en verwachten veel van je. Wanneer je vecht voor jezelf kan dat ten koste gaan van anderen, maar uit het patroon breken kan je perspectief bieden. Grote monsters uit het verleden vormen een bedreiging.

Stier (21/04 – 20/05)
Je loopt een oude crush tegen het lijf waar je dat het minst verwacht. Alles lijkt even rooskleuriger, maar conflict kan ontstaan wanneer jullie werelden botsen. Jullie kunnen proberen meer naar elkaar toe te groeien door te proeven van die andere wereld. Uiteindelijk komt alles goed, maar als het wat moeilijk lijkt kan muziek je gevoelens verwoorden.

Tweeling (21/05 – 21/06)
Je verliest iemand dierbaar uit oog en dit maakt je angstig. Wees niet bang, deze persoon heeft nood aan wat avontuur en heeft er baat bij ook nieuwe vrienden te maken. Er loeren enkele bedreigingen, maar deze kunnen ook zonder jou getrotseerd worden. Focus even op jezelf en geef jezelf tijd om om een eerder verlies te rouwen.

Kreeft (22/06 – 22/07)
Een financiële opportuniteit biedt zich aan, maar je moet iemand ervoor verraden. Wanneer je vlucht van je problemen kan je jezelf verliezen in een verlaten, donkere plaats. Onthoud: als je achter een gordijn staat, zie je niet wie je voor je hebt.

Leeuw (23/07 – 23/08)
Je wordt valselijk beschuldigd door je omgeving en je situatie lijkt uitzichtloos. Wat eerst een redding leek, blijkt je achteraf nog minder vrijheid te geven. Werk zelf aan een uitweg, je creativiteit kan je hieruit helpen ontsnappen. Er is licht aan het einde van de tunnel, zolang je geduldig blijft graven.

Maagd (24/08 – 23/09)
Een goede vriend zet een grote stap op romantisch vlak, en dit wil je vieren. Tijd lijkt te verdwijnen, maar je hebt meer gedaan dan je denkt! Probeer het verleden stap voor stap te herleven, om zo je huidige situatie beter te begrijpen.

Weegschaal (24/09 – 23/10)
Een verandering van omgeving kan je moeilijk vallen. Wanneer je een mysterieuze persoon ontmoet, kan dit echter snel veranderen. Laat je niet afschrikken door een koude eerste indruk. Wanneer je een groot geheim kan bewaren, kan dit het begin zijn van een magisch liefdesverhaal.

Schorpioen (24/10 – 22/11)
Problemen in je familie zorgen ervoor dat je zou willen vluchten naar ergens ver weg. De start van je opleiding kan je hierin veel troost brengen. Voor je het weet zit je op de trein en maak je vrienden voor het leven. Helaas heeft niet iedereen het goed met je voor, maar deze confrontatie kan wachten tot na je studies. Onthoud: spring niet te snel op je bezem.

Boogschutter (23/11 – 21/12)
Een ontmoeting met iemand van een totaal verschillende sociale achtergrond kan het begin zijn van een passionele, maar kortstondige romance. Dit kan ten koste gaan van een andere relatie, en je omgeving is hier niet mee gediend. Probeer van elkaar te genieten zolang jullie liefdesbootje vaart. Tip: een beetje alcohol is een goede ijsbreker.

Steenbok (22/12 – 20/01)
Een klein misverstand kan ongewenste grote gevolgen krijgen, wanneer de verkeerde personen zich gaan moeien. Betere communicatie kan veel van deze problemen voorkomen. Jij en je vrienden hebben het gevoel dat jullie altijd verliezen, maar besef dat jullie vriendschap belangrijker is dan prestige. Tip: bespreek niet te veel geheimen met je poetsvrouw in de buurt.

Waterman (21/1 – 19/02)
Vernieuwing komt jouw kant op, je begint aan een nieuw avontuur. Samen met je beste vriend zoek je naar het beste pad om je doelen te bereiken. Let op dat je tijdens je reis niet bestolen wordt door een sluw figuur. Om je voor te bereiden zoek je best een rugzak met een goede kaart en fris je je talenkennis op.

Vissen (20/02 – 20/03)
Je bent in een hulpvaardige bui, je familie kan op je rekenen. Let op dat er niet van je goedheid wordt geprofiteerd en weersta afleidingen. Een vriendelijk gezicht kan namelijk bedrieglijk zijn. De kleur rood kan je helpen assertiever over te komen.

Powered by Labrador CMS