Lenne Schoenmakers

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Lenne Schoenmakers

Torenhoge huurprijzen en een kotentekort teisteren Leuven. Er zijn nog koten te vinden, maar die voldoen niet altijd aan de wettelijke en menselijke normen.

Chatten met medestudenten tijdens een test heeft verschillende voordelen voor studenten. Drie onderzoekers bekeken het effect daarvan tijdens een examen en bekwamen interessante resultaten.

Met vier albums en een nieuwe EP heeft Eefje de Visser een heus repertoire op haar naam staan. Na een lange wachttijd kan ze eindelijk opnieuw touren en doen waar ze het best in is: betoveren.

Deze dagen is de Beiaardcantus al wat de klok slaat. Toch is er nog veel meer te doen in de stad. Of je nu een ticket hebt kunnen bemachtigen of niet, trek er nog eens op uit voor een culturele avond.

Lange rijen bij inkijkdagen, kotbazen die illegaal prijzen verhogen en meer vraag naar de huurprijs op maat: de Leuvense kotenmarkt wordt steeds gekker.

Het lentezonnetje schijnt volop en ook de paasvakantie staat voor de deur. Het ideale moment om gezellig met vrienden in het park te zitten of nog eens een cultureel stapje in de wereld te zetten.