reportage> Randanimatie op de hoogdag van het Sportkot

De 24 urenloop ... voor wie liever niet loopt

Naast een hoop eetstandjes en wat doordringende dansmuziek, kun je op de 24 urenloop ook terecht voor grappige activiteiten van de vele sponsors die LOKO Sport heeft weten te strikken.

Gepubliceerd

Je kan onder meer shotten bij OHL. Wij kunnen niet shotten, dus we hebben het niet gedaan om schaamte te vermijden. Maar als jij wel raak kunt schieten, moet je zeker eens je kans wagen, want er zijn leuke prijzen te winnen.

Bij Alma kregen we een leuke goodie bag met een gezonde reep, een appel en fietslichtjes, maar we hebben Vorkman niet gezien, dus we hadden toch een beetje het gevoel met lege handen verder te gaan. Nog erger was het bij Guido, want de zakjes waren op. Zij die er wel een hadden bemachtigd waren wel heel gelukkig. Dikke pech!

Wat kan er nog wel gedaan worden deze nacht? Bij Mise en Place staat er een heus ballenbad. Niet alleen kun je hier de hoogtepunten uit je kindertijd opnieuw beleven, ook kun je graaien voor een gouden balletje, waarmee je een kotfeest kunt winnen. Daarnaast kun je op de foto gaan in een ballenbad, wie wil dat nu niet?

Bij Skikot kun je dan weer skiën, oftewel een beetje achterlijk heen en weer bewegen op een automaat met latjes. Vooral heel leuk om uw vrienden te laten doen en toe te kijken. Waarschijnlijk kun je ook iets winnen, een skireis ofzo. Wij hadden echter geen vrienden om het uit te proberen, dus wij liepen vrolijk verder naar de volgende sponsor.

Als je al die beweging beu bent, kun je namelijk lekker onderuithangen op opblaasbare stoeltjes bij Pepperminds. Die zitten verrassend goed, moeten we zeggen, en er zit dan ook veel volk. Wil je nog wel iets doen tijdens het zitten, of eerder iets laten doen, zoek dan snel een partner bij de DJ booth, en neem die mee naar Imec, om te zien of je een hart hebt kunnen stelen. Aan de hand van hartkloppingen wordt namelijk gemeten of jullie voor elkaar gemaakt zijn. Eens voor de lol uitproberen met vrienden kan natuurlijk ook, maar je zou wel eens voor nare verrassingen kunnen komen te staan. Op eigen risico dus.

Powered by Labrador CMS