Jolien Vandoorne

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Jolien Vandoorne

Er was veel tumult toen een prof aan de UGent een vaccinatiebewijs verwachtte van zijn studenten. In Amerika daarentegen wordt de toegang tot de aula meer en meer afhankelijk van een prik in de arm.

De KU Leuven besteedt poetswerk nu al grotendeels, en binnen afzienbare tijd volledig, uit aan externe firma's. 'Zo geef je de controle over arbeidsomstandigheden uit handen.'

Hoewel er een oceaan zit tussen de zaak-Reuzegom en de dood van de Amerikaanse Antonio Tsialas, kwam door beiden het debat rond dopen opnieuw op de bovenste plank te liggen.

Hoewel een blokperiode al ergens om de hoek loert, is het nog steeds hoog tijd voor een portie cultuur. Een selectie waarvoor je niet ver reizen moet.

Hoewel KU Leuven procentueel het meest liep, stak UAntwerpen de universiteit voorbij op de fietsteller. Onder de studentenkringen blijft de Leuvense VTK kampioen.

Hoewel een tripje naar Hello Kitty-land in Tokio er dit jaar niet inzat, slaagde het Belgische diplomatenteam er toch in de hoofdprijs in de wacht te slepen.

Leuvense parken dreigen te overstromen van de gezellige studenten met een glaasje in de hand, badend in de eerste zonnestralen. CulTip voorziet een uitje buiten Leuven met enkele Belgische expo’s!

Verwacht met Happiest Season geen baanbrekende LGBTQ+-kerstfilm onder de boom: stereotypen lossen de verwachtingen niet in.