artikel> Associatie KU Leuven doet oproep voor creatieve achtergrond

Kunst gezocht voor inlogpagina

Associatie KU Leuven wil creatief denken stimuleren en schrijft een wedstrijd uit voor de achtergrond van de digitale toegangspoort. De achtergrond wordt gekozen voor een jaar.

Gepubliceerd

Nu de online platformen meer dan ooit gebruikt worden, steekt Associatie KU Leuven ze vanaf volgend academiejaar in een nieuw jasje. Het klassieke achtergrondscherm van de centrale loginpagina zal vervangen worden door een kunstwerk. Het doel is kunst in de kijker te zetten en tijdens een werk- of studeerdag personeel en studenten te stimuleren.

Daarvoor is de wedstrijd 'Art 4 campus' uitgeschreven. Tot 29 maart 2021 kunnen alle studenten en personeelsleden een werk insturen. Na de preselectie door een professionele jury zal het publiek beslissen over het winnende werk. Dat kunstwerk zal voor een jaar de online ruimte van Associatie KU Leuven kleuren.

Meer praktische info over de wedstrijd is hier te vinden.

De winnaar ziet zijn of haar ingezonden werk verschijnen op de digitale toegangspoort van zo'n 150.000 studenten en personeelsleden, maar krijgt ook een museumpas en een waardebon voor aankoop van kunstmateriaal. Tot vijf andere inzendingen kunnen hun kunstwerk geïntegreerd zien in een reeks digitale achtergronden van Microsoft Teams.

Powered by Labrador CMS