artikel> Witte rook: de vicerectorenploeg is voorgedragen en goedgekeurd

Rector-elect Luc Sels maakt genderparitaire vicerectorenploeg bekend

Rector-elect Luc Sels stelt vandaag zijn nieuwe ploeg van vicerectoren voor. Tine Baelmans maakt haar comeback in het rectoraat.

Gepubliceerd

De vicerector voor Humane Wetenschappen is Bart Raymaekers, die nu decaan is van het HIW. Raymaekers neemt ook Cultuurbeleid voor z'n rekening. Gerard Govers, nu directeur van de Arenberg Doctoraatsschool, wordt vicerector voor Wetenschap en Technologie én Duurzaamheidsbeleid, Christel Van Geet voor Biomedische.

Bij de ‘specialisatie’-vicerectoren valt een bekende naam: Tine Baelmans maakt als vicerector Onderwijsbeleid haar comeback in het rectoraat. Nu is Baelmans afdelingshoofd van de Afdeling Toegepaste Mechanica en Energieconversie. Vicerector Onderzoeksbeleid is Reine Meylaerts, Studentenbeleid komt voor de rekening van Chantal Van Audenhove, nu Communicatie Gezondheidszorgbeleid, die ook Diversiteitsbeleid en Sportbeleid doet. Internationalisering is voor Peter Lievens, nu decaan van de faculteit Wetenschappen.

Piet Desmet wordt vicerector van de Kulak en neemt daarbij nog Onderwijstechnologie.

Wim Robberecht, oud-vicerector Biomedische Wetenschappen, blijft overigens voorzitter van het bestuurscomité van het ziekenhuis.

Later meer.

Powered by Labrador CMS