satire> Satire: Een OBJECTIEVE ranking

De definitieve ranking van de loopstandjes

Onze KRITISCHE en OBJECTIEVE ogen zijn gevallen op de loopstandjes van de 24 urenloop. We hebben geen loopje (snap je) genomen met de waarheid, waardige lezer. Pure objectiviteit hier!!!

Psycho: 11/10

Een van onze redacteurs denkt mijmerend terug aan die zwoele zomeravond in de seks dungeon bij het zien van deze loopstand.

Politika: 9 ¾ /10

Net zoals Harry Potter, willen we hier een onzichtbaarheidsmantel over gooien. Serieus, lees eens een ander boek. Een verslaggeefster ter plekke haat Dobby (de gehele redactie verontschuldigt zich hiervoor, red.).

Atmosphere: 9/10

Een authentieke atmosfeer maakt veel goed terwijl we ons terug wanen op dat ene perfecte zomerkamp van de scouts. De gesjorde zetels zitten zalig volgens een van onze verslaggevers. Penguins wijzen naar een negen, dus dat is ons cijfer. Penguins liegen niet.

VRG-Crimen: 8,5/10

Hier voelen we tenminste vrede op de piste tijdens de harde strijd om de beker. Ook al zijn we bij VRG-Crimen, hier kan je een runners’ high krijgen.

Runners' High: 8/10

Bereleuk!

Hoogmedisch Verbond: 6/10

We wanen ons terug in de middeleeuwen (we haten het hier als de pest) (Doe er iets aan, zijn jullie bezig met heelkunde of niet?).

Wina: 5,5/10

Laten we de geschiedenis van 1989 herhalen, en de kleine legomuur neerhalen. Toch vinden we het nog iets hebben: we krijgen spontaan goesting om de lego terug boven te halen.

Farmaceutica: 4,5/10

Je kunt ons zoveel proberen paaien met hartjes als je wilt, maar we laten het niet aan ons hart komen. We spelen het hard.

Pedal: 4 (voor de vier elementen, anders was het gewoon nul)/10

We lopen hier niet warm voor. Je toont misschien wel de vier elementen, maar we vrezen dat de planning verwaterd is. Het loopt je niet voor de wind. Ons hart blijft van steen.

Ekonomika: 4/10

We hebben geen idee of er nu een hond, kat, of simpelweg een furry ons aanstaart van de loopstand van Ekonomika. Hopelijk vinden we onze weg snel naar een andere loopstand (angstig).

Industria: 3,5/10

Al past de fabriek-look bij hun kring, ze hadden beter iets anders gefabriceerd.

Apolloon: 3,5/10

Van een van de traditionele winnaars van de 24 urenloop verwachten we meer. Het doek valt voor Apolloon vanavond (allez, op vlak van loopstandjes toch).

OKeR: 3/10

'Verschuif je blik' van dit loopstandje. OKeR zat blijkbaar met hun hoofd in de wolken toen ze dit bouwden. Enige lichtpuntje is de lichtpuntjes binnen.

LBK: 2/10

Hebben jullie dit gebouwd, of bracht een van jullie diens tuinkot mee? Is het zeil zelfs waterdicht, want wij willen wenen.

Lerkeveld: 0/10

Onze fotografe is er gewoonweg voorbijgelopen lol.

VTK: -1/10

De burgies beweren dat ze geïnspireerd waren door Oosterse vechtsporten, maar ze verliezen zich in stereotiepen. Hoe cool ze ook zijn uitgewerkt. De gong verdient geen pluspunten.

Powered by Labrador CMS