satire> Meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag: 'We zitten vol met meldingen'

Wijdverspreide dickpic lokt hevige reacties uit

Op maandag werd een schokkende foto van een penis verspreid over alle campussen van de KU Leuven. Zowel personeel als studenten uiten hun ongemak.

Gepubliceerd

Op dit moment is het nog onzeker wie zijn lid op A4-formaat heeft vereeuwigd. Ook vorig jaar voerden studenten een gelijkaardige stunt uit, toen herhaaldelijk porno op het Provinciehuis werd geprojecteerd. Het meldpunt grensoverschrijdend gedrag heeft een interne noodtoestand uitgeroepen.

Meldpunt overspoeld

'De telefoons rinkelen continu sinds deze ochtend en de wachtlijst voor een gesprek is vol tot aan de blok', meldt een van de vertrouwenspersonen van het meldpunt.

'Het was in tijden niet zo druk. Deze persoon moet zich voor alle stress en ongemak die hij veroorzaakt heeft verantwoorden.'

Reacties

Veto contacteerde Luc Sels voor commentaar: 'Ik verzeker jullie dat er een sterk geformuleerde e-mail wordt geschreven.'

Veel personeelsleden houden hun hart vast voor de mogelijke gevolgen van de afbeelding. De Alma's bijvoorbeeld zijn immers al de hele week leeg omdat studenten geen eetlust meer hebben.

Eros, de kring voor studenten seksuologie, heeft de foto dan weer omgevormd tot hun nieuwe logo. 'Dit is het probleem met jullie gewone studenten: jullie hoeven niet zo een schroom te hebben wat elkaars lichaam betreft!', vertelt een vertegenwoordiger van Eros.

Powered by Labrador CMS