artikel> Ekonomika behoudt voorsprong op LBK en Medica

Ochtendupdate: Apolloon nog steeds aan de leiding ondanks offensief VTK

De nacht bracht weinig verrassingen. In de vroege ochtend schakelde VTK een verzetje hoger en naderde Apolloon tot een half rondje.

Gepubliceerd

Volg onze liveblog hier.

7u - Die versnelling bracht VTK tot een half rondje van Apolloon. ‘De nacht ligt ons beter’, laat Lukas De Backer, preses van VTK, weten. 'We zijn momenteel heel hard aan 't gaan. We zien wat de dag brengt', vertelt een andere VTK'er ons. Benieuwd waar het offensief van VTK zal landen.

De strijd om de derde plaats blijft even spannend, hoewel Ekonomika vrij consistent de voorsprong van een 3 à 4-tal rondjes wist te behouden. Het lijkt niet het jaar van Medica, dat LBK en Ekonomika met een 7-tal rondjes moet laten voorgaan. Industria hangt vast aan de zesde plaats: te veel rondjes achter op Medica, genoeg rondjes voor op Wina.

De strijd voor plaats 8 gaat nog steeds tussen VRG/Crimen en Lerkeveld (een 3-tal rondjes verschil). Bijzonder spannend is het tussen Atmosphere, Pedal en Oker voor de tiende plaats. Ook Pyschokring en 4 Speed zijn nauw aan elkaar gewaagd, voor plaats veertien.

Powered by Labrador CMS