Giel Bosmans

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Giel Bosmans

Het academiejaar is haast voorbij en we worden allen met onze neus op de naderende examens gedrukt. Afleiding is dus welkom, toch? Reis met ons mee naar alle uithoeken van de Leuvense cultuur.

Het semester gaat van start en we mogen van de overheid weer ietsje meer. Dit is dus hét moment om het stof van die cultuurkaart, die je afgelopen semester uiteraard te weinig gebruikte, te blazen.

Het semester zit er bijna op en het wordt tijd om te blokken. Na zo’n dag studeren kan je achter je scherm uitblazen met een Netflixserie of eens je kot verlaten voor een andere culturele ontspanning!

Sinterklaas is ondertussen in het land, maar Leuvense studenten moeten niet wachten tot ze hun schoentje mogen zetten om plezier te maken. De stad schenkt ons immers al tal van culturele cadeautjes.

Nu we met z’n allen op de vierde golf de winter in surfen, worden de dagen weer donkerder en kouder. Hoog tijd voor wat cultuur om de Leuvense studenten te verlichten en verwarmen.

Als alles goed loopt, weten we vrijdagnamiddag wie de nieuwe decaan van de faculteit Letteren wordt. De bewogen verkiezing steekt af tegen de serene debatten, waar vooral de oud-decaan de klos lijkt.