NIEUWS ART4CAMPUS

Stemming nieuwe Toledo-inlogpagina

Voor het derde academiejaar op rij zal een kunstwerk de inlogpagina van Associatie KU Leuven opfleuren. Studenten en personeelsleden kunnen nog tot 7 mei stemmen op hun favoriet.

Gepubliceerd Laatst geüpdatet

De jaarlijkse wedstrijd Art4Campus van de Associatie KU Leuven is ondertussen aan zijn derde verjaardag toe. Daarbij krijgen studenten en personeelsleden de kans om een ontwerp voor de digitale inlogpagina van de Associatie in te dienen.

Voor deze derde editie selecteerde een gemengde jury, bestaande uit proffen, studenten en kunstenaars, opnieuw vijf kunstwerken uit die inzendingen. Studenten en personeelsleden van de Associatie kunnen nu tot en met 7 mei stemmen op hun favoriete werk.

Altijd prijs

Het werk dat op 7 mei de meeste stemmen heeft weten te bemachtigen, zal de inlogpagina van de Associatie KU Leuven gedurende het komende academiejaar in een nieuw jasje hullen. Daarbovenop krijgt de winnaar naar goede gewoonte ook €150 aan kunstenaarsbenodigdheden. De andere vier geselecteerden krijgen naast een eervolle vermelding ook een museumpas cadeau.

De wedstrijd van Art4Campus werd in 2021 voor het eerst uitgeschreven. Vorig jaar kaapte Lieven Moens de overwinning weg met haar ontwerp Moonwhale. In afwachting van het nieuwe kunstwerk, blijft die de komende maanden nog op je inlogpagina pronken.

Powered by Labrador CMS