Manon Cools

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Manon Cools

Veto sprak met Sam Stenuit, praeses van het KVHV, over het nieuwe doopcharter: 'Het is een charter waar wij ons niet in thuis voelen.'

AFT organiseert de zevende editie van het Women in Tech Gala. Het evenement zet vrouwen in het STEM-domein in de kijker om zo bij te dragen tot de diversifiëring van de techwereld.

Het doopseizoen gaat bijna van start. De koepelorganisatie LOKO wil een drastisch verbod op dopen en schachtenverkoop vermijden. Ze start daarom een samenwerking met de stad en de politie op.

Na de blunder van vorig jaar hanteert Alma een gelijkaardig prijzensysteem als voor de pandemie. Maar de prijzen zelf blijven niet constant. De goedkoopste maaltijd stijgt wederom met 20 cent.

De cultuursector probeert al een jaar koste wat kost het contact met het publiek niet te verliezen. Dat blijkt geen sinecure, maar de inzet werpt zijn vruchten af. 'We hebben nieuw publiek bereikt.'

Een jaar na de eerste lockdown katapulteert CampusToneel ons in een miniserie terug naar deze periode. Vier dagen lang plaatste het huisgezelschap elke dag een korte aflevering online.

Meer en meer jonge mensen beginnen in hun studententijd een eigen bedrijfje. De overheid en het onderwijs zetten al jaren sterk in op ondernemerschap. Dat werpt zijn vruchten af.

Wel Jong, maar Niet Hetero; als woordvoerder van een van Vlaanderens grootste LGBTQ-verenigingen wil Senne Misplon de maatschappij informeren. 'Eigenlijk willen we maar één ding en dat is respect.'