Kasper Nollet

Benieuwd wat deze auteur in het verleden schreef? Hier alvast een handig overzicht.

Artikels van Kasper Nollet

Met mobiele containers probeert residentie Copal het hoofd te bieden aan het kotentekort. Bewoners zijn tevreden over de comfortabele ervaring, maar is het een duurzame oplossing?

Als alles goed loopt, weten we vrijdagnamiddag wie de nieuwe decaan van de faculteit Letteren wordt. De bewogen verkiezing steekt af tegen de serene debatten, waar vooral de oud-decaan de klos lijkt.

Komend academiejaar geen Creatief schrijven meer als keuzevak, wel het algemeen verplichte Initiatie e-mails schrijven.

Het examen van Globale uitdagingen voor een duurzame samenleving stelde sommige studenten teleur. Het universiteitsbrede vak is nieuw sinds dit jaar en erg succesvol, maar met ruimte voor verbetering.

Toledo werkt dit weekend zonder enige technische storingen. Studenten en personeel reageren gefrustreerd.

Confessionpagina's maken de blok van menig student grappiger en sappiger. De makers van KU Leuven Confessions REBORN doen nu hun eigen 'confession' in Veto. 'Eigenlijk begon het als grap.'

KURT, het inschrijvingssysteem voor bibliotheken en leercentra, laat je nu al vanaf 18u reserveren voor drie dagen later. 'Studenten boekten als er plaats vrijkwam: middernacht. Dat was niet ideaal.'

Naast concerten en tentoonstellingen bevindt ook de straatmuzikant zich in een tijdelijke winterslaap. Voor degenen die nog optreden is het niet eenvoudig; toch proberen ze er het beste van te maken.

Moeten academici 'begrijpelijker' schrijven? De discussie zwelt aan na een opiniestuk van auteur Bart Van Loo.